NA VRHU GRADA ZAGREBA !!! PENTHOUSE 159,03 m2, Trnje, Stan

705,000.00 €
  • 62159 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
159 m²
Sprat
7
Broj spratova
8
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1995
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Trnje
Poštanski broj
10000
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Opis
Opis
IZNIMNO DOGMA NEKRETNINE, MARTINOVKA ZAGREB !!! Na prodaju je prekrasan dvoetažni stan smješten u mirnoj ulici u Martinovki. Ovaj Penthouse stan se prostire na neto površini od 159,03 m² (bruto 171,51 m²) i nudi luksuzan i prostran životni prostor. Na donjoj etaži stana nalazi se moderna kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak, koji su sjajno osmišljeni kao otvoreni prostor za ugodno druženje. Također, tu je i radna soba koja pruža privatnost i udobnost za rad od kuće. Na ovoj etaži se također nalazi jedna od dvije kupaonice s hidromasažnim bazenom i jedna glavna prostrana spavaća soba. Gornja etaža stana sadrži tri spavaće sobe i jednu kupaonicu. Dvije terase pružaju prekrasan pogled i idealne su za opuštanje ili druženje na otvorenom. Stan je izgrađen s armirano betonskom konstrukcijom od strane renomirane građevinske firme Industrogradnja. Ima klima uređaje za ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, dok je grijanje centralno, povezano na toplanu. Također postoji mogućnost upotrebe posebnog sustava grijanja i hlađenja prema želji. Parking mjesta ima dovoljno u drugoj zoni s povlaštenom cijenom. Lokacija stana je izuzetno atraktivna, u samom srcu grada, na nekoliko minuta hoda od svih bitnih sadržaja za ugodan gradski život. Ova vrhunska nekretnina zadovoljava najviše standarde kvalitete i idealna je za višečlanu obitelj koja želi luksuzan i udoban dom. Vlasništvo je uredno 1/1. Detalji: Lokacija: Martinovka, Zagreb Ukupan broj soba: 6 Spavaće sobe: 4 Površina: Neto 159,03 m², Bruto 171,51 m² Kupaonice: 2 + en-suite kupaonica s hidromasažnim bazenom Terase: 2 Orijentacija: Istok-zapad Konstrukcija: Armirano betonska Građevinska firma: Industrogradnja Pogodnosti: Klima uređaji, centralno grijanje na toplanu, mogućnost posebnog sustava grijanja i hlađenja Cijena: 705000 eura. ID KOD AGENCIJE: ZG70575

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
563260
Agencijska šifra
ZG70575
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 58 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku