Olakšajte upravljanje društvenim mrežama i IM aplikacijama

Aug 12, 2021
Društvene mreže poput Facebook-a, LinkedIn-a, Instagrama, Twittera, kao i IM aplikacije poput Whats App, Telegram-a i Slack-a  su odličan kanal za promociju, istraživanje i osluškivanje potreba tržišta. Iako je rad na mrežama zabavan, svi oni koji se bave marketingom na društvenim mrežama, znaju koliko priprema, prilagodba i objava sadržaja na veći broj društvenih mreža, a potom i komunikacija putem svake mreže i aplikacije za instant poruke, može biti vremenski zahtjevna. Od sada je ovaj posao moguće obavljati sa samo jednog mjesta, putem fantastične aplikacije za upravljanje društvenim mrežama POSTOPLAN. Ova aplikacija omogućuje zakazivanje objava za svaku mrežu kao i automatizaciju aktivnosti. Objavu je dovoljno jednom napisati i samo odabrati na koje sve društvene mreže želimo da je objavimo.

Ako ste ponekad bez ideje za objavu, aplikacija će Vam ponuditi i ideje za objavu na osnovu interesantnih događaja koji su se u prošlosti desili na taj dan. Pronalazak slika i njihova obrada više ne moraju biti noćna mora. Ne samo da je korisniku na raspolaganju velika galerija slika, već i jednostavni uređivač fotografija, koji omogućuje primjenu filtera koji će optimizirati svaku sliku za svaku pojedinačnu društvenu mrežu.

Sve poruke koje pristižu na vaše objave sa različitih mreža sada možete vidjeti na jednom mjestu. Tu je i statistika uspješnosti pojedine objave.Jednostavno rečeno, ovo je švicarski nož za sve social media menadžere!

Agencije za nekretnine ili druga preduzeća čak mogu automatizirati objavu svojih oglasa na društvene mreže iz RSS novosti na svom sajtu.

Oglasnik Nekretnine365.com postao je službeni partner kompanije POSTOPLAN, a aplikaciju preporučujemo svim našim korisnicima. Otvorite svoj besplatan nalog i probajte PRO karakteristike aplikacije OVDJE.
 
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku